24 اسفند 1395 - 13:35
جهانگیری مطرح کرد// تکرار

لزوم تطبیق زیرساخت های شبکه بانکی با فضای بین المللی

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران خواستار تطبیق دادن بانک های کشور با زیرساخت های مورد نیاز برای حضور در فضای بین المللی شد.
کد خبر : ۱۷۵۲۶
لزوم تطبیق زیرساخت های شبکه بانکی با فضای بین المللی

مهدی جهانگیری در گفت و گو با خبرنگار ایبِنا درباره خبر رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر پیوستن ایران به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) گفت: FATF و برخی دیگر از قوانین از جمله زیرساخت ها و ابزارهای مورد نیاز برای بانک های کشور است تا بتوانند خود را برای فعالیت و حضور در فضای بین المللی آماده کنند.


وی با اشاره به محدودیت های فراوان شبکه بانکی ایران در دوران تحریم های اقتصادی اظهار داشت: در دوره تحریم، شرایط بانک های ایرانی بسیار سخت بود و این موضوع باعث شد تا آنها در فضای انحصاری و بسته داخل کشور فعالیت کنند و امروز برای فعالیت در فضای بین المللی نیاز است تا خود را با ابزارها و زیرساخت های مورد نیاز آن تطبیق دهند.


ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در اواخر اسفندماه سال 95 در گفتگویی اعلام کرد: تا ماه می 2017 (اردیبهشت/خرداد 1396) زمان ما برای تکمیل اقدامات عضویت در FATF است که با برنامه ریزی و تلاش هایی که انجام شده تا آن زمان به استانداردهای لازم برای عضویت در این نهاد خواهیم رسید.


سیف اظهارداشت: ما در حال استفاده از 18 ماه زمانی هستیم که تا عضویت در این نهاد فرصت داریم و باید تا ماه می 2017 اقدامات خود را تکمیل کنیم که تاکنون نیز کارهای خوبی انجام شده است؛ ضمن اینکه قبل از این هم ما قانون مبارزه با پولشویی و قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم را در مجلس تصویب کرده بودیم و فکر می کنیم تا آن زمان روند به پایان برسد و به FATF ملحق شویم.


 

ارسال‌ نظر